Maankäyttöinsinööri

Haemme Kouvolan kaupungille maankäyttöinsinööriä alkaen 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Oletko hyvä ja ratkaisuhakuinen neuvottelija sekä viihdyt maaomaisuuden hallinnointiin liittyvien päätösten, sopimusten ja niihin liittyvien kysymysten parissa. Osaatko löytää keinoja kaupungin tuottamattoman maaomaisuuden vähentämiseksi sekä maanmyynti- ja maanvuokratulojen lisäämiseksi?

Sinun ei tarvitse olla täydellinen, kunhan olet ahkera ja valmis kehittymään tehtävien mukana.
Jos näistä ominaisuuksista tunnistit itsesi, saatat olla hakemamme henkilö maankäyttöinsinööriksi!

Maankäyttöinsinöörin viran kelpoisuusvaatimus on maanmittausinsinööri (AMK) tai sitä vastaava tutkinto.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kokonaisuuksien hallintaa, kykyä toimia itsenäisesti sekä ryhmässä.

Maankäyttöinsinöörin virkaan kuuluvat kaupungin maaomaisuuden hallinnointiin liittyvien päätösten ja sopimusten tekeminen teknisen lautakunnan hyväksymän päätösvallan puitteissa sekä palveluyksikön muut asiantuntijatehtävät, mm. toimenpiteet kaupungin tuottamattoman tai heikkotuottoisen maaomaisuuden vähentämiseksi ja myyntitulojen lisäämiseksi.

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työaikamuotona on toimistotyöaika (36,25 h/viikko). Tehtäväkohtainen palkka on 3600 €/kk sekä lisät TS:n mukaisesti.

Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa ajassa nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä aitiopaikan olla mukana kaupungin kehittämisessä, mukavan työyhteisön ja osaavat työkaverit.

Kannustamme henkilöstöä osallistumaan, ideoimaan ja toimimaan yrittäjähenkisesti. Laitamme itsemme likoon: opimme, teemme töitä ja yritämme, kaupungin kehittymisen puolesta. Meille on tärkeää jatkuva oppiminen ja kehitystämme tukeva osaaminen. Panostamme vahvasti osaamiseen ja kehittymiseen sekä työntekijöidemme perehdytykseen.

Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut (mm. ePassi) sekä mielekkään työympäristön. Meillä on mahdollisuus osittain etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista.

Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja lähes 3 000 työntekijää. Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on: Rakkaudesta lajiin – me teemme Kouvolaa!

Rakkaudesta lajiin – Tule kehittämään Kouvolaa!
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/tekniikka-ja-ymparisto/

Sivun alkuun