Laitosmies

Haemme laitosmiestä liikuntapalveluiden tiimiin!

Haluatko sinä toimia yhtenä tiimimme jäsenenä meidän rennossa, kotoisessa ja eteenpäin katsovassa Kouvolan liikuntapalveluissa tuottaen monipuolisia liikuntapalveluita kaikenikäisille asiakkaillemme? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti hakemamme työkaveri.

Laitosmies vastaa Kouvolan kaupungin omistamien rakennusten huoltotoiminnan ylläpitotehtävistä ja hoitaa uimahallin käyttöön ja toimintaan liittyviä tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat allasvesien käyttötarkkailu, näytteiden otto ja raportointi, teknisten laitteiden käytön seuranta ja huollot. Laitosmies vastaa vuorollaan kiinteistön sekä asiakkaiden turvallisuudesta.

Laitosmies on apuna ja asiantuntijana erilaisten tapahtumien ja kilpailuiden järjestämisessä. Tehtäviin kuuluvat myös ulkoaluetyöt eli pihojen puhtaanapito ja viheralueiden hoito, talvisin lumityöt ja kulkuväylien hiekoitus. Laitosmies hoitaa rakennusten ja kalusteiden pienet korjaus-, huolto- ja asennustyöt.

Kelpoisuusvaatimuksena on kiinteistöpalvelualan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Uimahalleissa lisäksi allasvesihygienia koulutus, joka on mahdollista suorittaa työnohessa.

Tehtävässä onnistumisen kannalta olennaisia ovat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, järjestelmällisyys ja tarkkuus. Lisäksi odotamme itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa, paineensietokykyä sekä hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä. Sähkö-, automaatio-, tai kiinteistöautomaation tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan, 2186,00 e/kk, yleistyöaika 38,25 h/viikko.

Sivun alkuun