Kaavoitusarkkitehti/-insinööri

Etsitkö monipuolisia tehtäviä kaupunkisuunnittelun tehtäväkentällä? Olisitko sinä uusi kaavoitusarkkitehtimme/-insinöörimme? Haemme Tekniikka- ja ympäristöpalveluiden kaupunkisuunnittelun kaavoitusyksikköön vakituiseen työsuhteeseen kaavoitusarkkitehtia/ -insinööriä. Tehtävä on uusi.

Suunnittelupöydällämme on mielenkiintoisia kaupunkikehitys- ja maankäytön suunnittelutehtäviä, joiden pariin kaipaamme nyt sinua työkaveriksemme 13 henkiseen kaavoitusyksikköön kaavoitusarkkitehdiksi/-insinööriksi.

Tehtävä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen. Erityispiirteenä tässä tehtävässä on yritystonttituotannon parantaminen kaavoituksen osalta ja myös yritysten ns. hankekaavoista vastaaminen. Keskeisinä tehtävinä ovat siis asemakaavojen valmistelu/ konsulttikaavojen ohjaaminen tilaajaroolissa, rakentamisen ohjaaminen ja neuvonta sekä osallistuminen kaupungin kehityshankkeisiin ja työryhmiin. Tehtävään sisällytetään projektinpäällikön tehtäviä Yritystontti-projektin ajaksi. Tehtävänkuva ja nimike (koulutuksen mukaan) tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, pätevyyden ja myös kiinnostuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, DI, rakennusarkkitehti, insinööri) sekä alakohtainen asiantuntemus sekä suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Työpiste sijaitsee Kouvolan keskustassa, kaupungintalossa. Kouvolan kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus.

Arvostamme kokemusta asemakaavojen laadinnasta, oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakas- ja kehittämislähtöistä toimintatapaa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävän palkkaus on 3800-4600 euron välillä riippuen valitun henkilön kokemuksesta. Noudatamme tehtävässä neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen.

Haastatteluja voidaan järjestää jo ennen hakuajan päättymistä.

Rakkaudesta lajiin – teemme Kouvolaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/tekniikka-ja-ymparisto/

Aktiivisten kaupunki, Kouvolan kaupungin asuminen ja ympäristö: https://www.kouvola.fi/asuminen-ja-ymparisto/

Sivun alkuun