Kaavoitusarkkitehti/-insinööri

Etsitkö monipuolisia tehtäviä kaupunkisuunnittelun tehtäväkentällä? Olisitko sinä uusi kaavoitusarkkitehtimme/-insinöörimme?

Tule vahvistamaan Kouvolan kaupunkiympäristön suunnittelun tiimiämme osaamisellasi ja kehittämään aktiivisten ihmisten Kouvolaa! Haemme Tekniikka- ja ympäristöpalveluiden kaupunkisuunnittelun kaavoitusyksikköön vakituiseen työsuhteeseen kaavoitusarkkitehtia/ -insinööriä.

Tehtävä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen. Erityispiirteenä tässä tehtävässä on yritystonttituotannon parantaminen kaavoituksen osalta ja myös yritysten ns. hankekaavoista vastaaminen. Keskeisinä tehtävinä ovat siis asemakaavojen ja poikkeamislupien valmistelu, rakentamisen ohjaaminen ja neuvonta sekä osallistuminen kaupungin kehityshankkeisiin ja työryhmiin. Tehtävät voivat sisältää myös tilaajatehtäviä ja konsulttien ohjaamista sekä sisältää erilaisia yritysten sijoittumistarkasteluja yhdessä yleiskaavoittajien ja kaupungin elinkeinoyhtiön (Kouvola Innovation) kanssa. Tehtävänkuva ja nimike (koulutuksen mukaan) tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, pätevyyden ja myös kiinnostuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, DI, rakennusarkkitehti, insinööri) sekä alakohtainen asiantuntemus sekä suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Työpiste sijaitsee Kouvolan keskustassa, kaupungintalossa. Kouvolan Kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus.

Arvostamme kokemusta asemakaavojen laadinnasta, oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakas- ja kehittämislähtöistä toimintatapaa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävän palkkaus on 3800-4400 euron välillä riippuen valitun henkilön kokemuksesta. Noudatamme tehtävässä neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen.

Kouvola, näköisesi paikka: https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 19.12. asti ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Sivun alkuun