Kaavoitusarkkitehti/ -insinööri

Haemme Tekniikka- ja ympäristöpalveluiden kaupunkisuunnittelun kaavoitusyksikköön vakituiseen työsuhteeseen kaavoitusarkkitehtia/ -insinööriä.

Etsitkö monipuolisia tehtäviä kaupunkisuunnittelun tehtäväkentällä? Olisitko sinä uusi kaavoitusarkkitehtimme/-insinöörimme?

Suunnittelupöydällämme on mielenkiintoisia kaupunkikehitys- ja maankäytön suunnittelutehtäviä, joiden pariin kaipaamme nyt sinua työkaveriksemme 13 henkiseen kaavoitusyksikköömme.

Haemme Tekniikka- ja ympäristöpalveluiden kaupunkisuunnittelun kaavoitusyksikköön vakituiseen työsuhteeseen kaavoitusarkkitehtia/ -insinööriä.

Tehtävä on monipuolinen, mielenkiintoinen ja vastuullinen. Keskeisinä tehtävinä ovat siis asemakaavojen valmistelu, rakentamisen ohjaaminen ja neuvonta sekä osallistuminen kaupungin kehityshankkeisiin ja työryhmiin. Tehtävänkuva ja nimike (koulutuksen mukaan) tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, pätevyyden ja myös kiinnostuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. arkkitehti, DI, rakennusarkkitehti, insinööri) sekä alakohtainen asiantuntemus sekä suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Työpiste sijaitsee Kouvolan keskustassa, kaupungintalossa. Kouvolan Kaupungilla on käytössä joustava etätyömahdollisuus.

Arvostamme kokemusta asemakaavojen laadinnasta, oma-aloitteisuutta ja suunnitelmallisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakas- ja kehittämislähtöistä toimintatapaa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Laadimme asemakaavat Trimble Locus ohjelmalla, joten sen hallitseminen katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3900 e/kk ja mahdolliset lisät päälle. Noudatamme tehtävässä neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen.

Haastatteluja voidaan järjestää jo ennen hakuajan päättymistä.

Rakkaudesta lajiin – teemme Kouvolaa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/tekniikka-ja-ymparisto/

Aktiivisten kaupunki, Kouvolan kaupungin asuminen ja ympäristö: https://www.kouvola.fi/asuminen-ja-ymparisto/

Kouvola – kaupunki, joka hengittää: https://www.youtube.com/watch?v=QFb9Pq3Gl3g

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 26.2.2024 asti ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Sivun alkuun