Johtava yleiskaavoittaja

Haemme johtavaa yleiskaavoittajaa kaavoitusyksikön yleiskaavatiimiin

Johtavana yleiskaavoittajana vastaat yleiskaavasuunnittelun kokonaisuudesta yhdessä tiimisi kanssa. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset maankäytön suunnitteluun ja yleiskaavoitukseen liittyvät suunnittelu- ja selvitystehtävät sekä yleiskaavojen valmistelu ja konsulttien ohjaus. Lisäksi osallistut maankäytön strategiseen kehittämiseen sekä analysoit kaavoituksessa tarvittavaa tietoa. Työhösi kuuluu myös asemakaavoittamattomien alueiden poikkeamis- ja suunnittelutarvelupien valmistelua sekä erilaiset lausunnot. Tehtävänkuva tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, pätevyyden ja myös kiinnostuksen mukaan.

Tehtäväsi liittyvät erityisesti taajamayleiskaavojen päivittämiseen. Aloitamme Kouvolan keskiosan yleiskaavan 2040 laatimisen, siinä toimisit projektipäällikkönä. Saat käyttöösi osaavan yleiskaavatiimimme lisäksi myös puitekonsulttien avun tarvittaessa.

Arvostamme maankäytön suunnittelun kokonaisvaltaista ymmärrystäsi, kaavoituskokemustasi, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojasi, paikkatieto- ja tiedonhallintajärjestelmien osaamistasi sekä aktiivista ja itsenäistä työskentelyotettasi.

Virka on vakituinen ja kelpoisuusvaatimus on maankäytön suunnitteluun soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä maankäytön suunnittelun työkokemus sekä suomen kielen sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Työaikajärjestelmänä on toimistotyöaika 36,25 h/vk ja sopimusalana kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS).

Rekrytoinnin hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Kouvolan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen.

Kouvola on näköisesi paikka: https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Sivun alkuun