Kouvolan kaupunki aloittaa Pyhäjärven ja Lappalanjärven välisen alueen rantojen käytön suunnittelun. Suunnittelun tarkoituksena on ohjata alueen rantarakentamista. Kaavassa osoitettaville rakennuspaikoille voidaan myöntää kaavan perusteella rakennuslupia. Kaavatyö kestää useita vuosia.

Suunnittelualueena on Kymijoen, Sompasen, Harjujoen ja Lappalanjärven rantayleiskaavoittamattomat alueet.

Kaavoitus on aloitusvaiheessa

Yleiskaavan vireille tulo ja kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävillä olo

Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on nähtävänä 27.3.-3.5.2019 tutustumista ja mielipiteiden esittämistä varten Tekniikka- ja ympäristötalossa (Valtakatu 33, 2. kerros) sekä kaupungin internet –sivuilla www.kouvola.fi/kymijokiroykpohjoisosa.
Mielipiteet OAS:sta voi esittää nähtävilläoloaikana sähköpostitse asuminenjaymparisto(at)kouvola.fi tai osoitteeseen Kouvolan kaupunki, Tekniikka- ja ympäristötalo/Kirjaamo, PL 32, 45701 Kuusankoski. Sähköpostiin tai kuoreen otsikko: Kymijoen rantaosayleiskaava, pohjoisosa – OAS.

Lisätietoja:
kaavoitusinsinööri Topi Suomalainen, p. 020 615 8261, topi.suomalainen(at)kouvola.fi

27.3.2019 Tekninen lautakunta

www.kouvola.fi/kymijokiroykpohjoisosa