Asemakaavamuutoksen (kaava nro 06/007) tavoitteena on tutkia Viitakummun alueen täydennysrakentamisen mahdollisuuksia.

Suunnittelualue sijaitsee noin 2,5 km päässä Kouvolan ydinkeskustasta koilliseen. Suunnittelualue käsittää Viertolantien kaakkoispuolella sijaitsevia alueita.

Kaavoitus on aloitusvaiheessa

Vireilletulo ja osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtävilläolo

Asemakaavan muutos kuulutetaan vireille 20.5.2020. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 20.5.- 22.6.2020 tutustumista ja mielipiteiden esittämistä varten tällä verkkosivulla ja poikkeustilan vuoksi myös Kaupungintalon infopisteessä (Torikatu 10, avoinna arkisin klo 9-13).

Mielipiteet voi esittää nähtävilläoloaikana suoraan suunnittelijalle tai osoitteeseen Kouvolan kaupunki / Kirjaamo, PL 85, 45100 Kouvola tai kirjaamo@kouvola.fi

Päivitetty 20.5.2020