Linjan 3 poikkeusreittiin muutos 15.4.

Koska linjalla on jatkuvia haasteita aikataulussa aikataulussa pysymiseksi, joudutaan poikkeusreittiä lyhentämään ensin aiotusta.

Inkeroisten Päätien alikulkusillan töistä johtuvan kiertotien ajoreittiä joudutaan muuttamaan. Koska linja 3 ei tällä hetkellä pysy aikataulussa aiheuttaen harmia etenkin Kuusankosken suuntaan kulkeville vaihtomatkustajille, on reittiä päätetty oikaista. Jatkossa linja 3 ei poikkea enää Keskustien ja Lidlin pysäkeillä. Näitä pysäkkejä korvaamaan on tehty tilapäispysäkki Pihtojantie P, jolta voi nousta kyytiin Matkakeskuksen suuntaan matkustettaessa, sekä Rajakuja P ja Rajakuja E radan länsipuolella. Valitettavasti Anjalan suuntaan matkustettaessa ei Tehtaanmäen ylikulkusillan lähistöllä ole riittävän turvallista paikkaa tilapäispysäkille.

Linjan 3 poikkeusreitti 15.4.2022 alkaen

Koulupäivävuorot 31, 32 ja 35 poikkeavat edelleen myös Keskustien ja Lidlin pysäkeillä. Myös näille vuoroille voit nousta kyytiin tai poistua kyydistä Rajakujan pysäkeiltä. Myös koulupäivävuorot ovat kaikille avointa liikennettä, joten aikataulujen sopiessa nämä voivat monelle Teinikallion alueen matkustajalle olla sujuvin vaihtoehto.

Koulupäivävuorojen kiertoreittiin muutosta ei tehdä. (31, 32, 35)

Inkeroisten Päätien alikulkusillan uusiminen on osa Kouvola-Kotka/Hamina-ratahankkeella tehtäviä junien sallittujen akselipainojen nostoon tähtääviä töitä. Rautatiesillan ali kulkeva tieyhteys suljetaan maaliskuussa, ja se on poissa käytöstä arviolta lokakuuhun 2022. Jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden reitti pyritään pitämään auki rakentamisen aikana.

Lisätietoja: joukkoliikenne(at)kouvola.fi, Kouvolan reittiopas (digitransit.fi)

Sivun alkuun