Linja 11 ei liikennöi Pikku-Palomäessä 29.8.-28.10.2022

Kumputie katkaistaan liikenteeltä katusaneerauksen ajaksi, ja tämän takia bussiliikennettä ei voida ajaa Pikku-Palomäessä.

Katusaneerauksen ajalla lähin pysäkki jolta Pikku-Palomäen asukkaat pääsevät linjan 11 kyytiin on Mansikka-Ahontie I pysäkki Karjalankadun varressa. Koska Pikku-Palomäessä liikkuu paljon koululaisia, eikä siellä ole paikkaa jossa bussin voisi kääntää turvallisesti vaarantamatta jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta, päätettiin linja 11 oikaista kulkemaan Karjalankatua pitkin koko Kumputien remontin ajan. Aiemmin tiedotettiin että bussi kävisi Huovihongantie P pysäkillä, mutta turvallisuussyistä suunnitelmaa jouduttiin muuttamaan. Liikenteen palauttamisesta normaaliksi tullaan tiedottamaan erikseen.

Linja 11 ei aja Pikku-Palomäessä 29.8. alkaen.

Palvelulinja P5 liikennöi myös katusaneerauksen ajan Pikku-Palomäessä. Sen reittiin voi tulla katutyön aikana pieniä muutoksia ja kyytiin halutessa kannattaa olla yhteydessä kuljettajaan puhelimitse. Palvelulinjan aikataulun ja yhteystiedot löydät Palveluliikenne – Kouvolan kaupunki

Lisätietoja: joukkoliikenne(a)kouvola.fi

Sivun alkuun