Kesävierailija tai mökkeilijä, miten liikut Kymenlaaksossa?

Miten ja missä liikut Kymenlaakson alueella? Kaipaatko parempia kulkuyhteyksiä kohteiden välillä? Haluaisitko parantaa jo olemassa olevia liikennemuotoja tai kenties ehdottaa jotain täysin uutta? Vastaa kyselyyn liikkumisesta alueella.

Kyselyn tavoitteena on kartoittaa Kymenlaakson alueen kesävierailijoiden liikkumisen tarpeita ja toiveita. Kysely on avoinna 15.8.2019 saakka. Vastaamiseen kuluu aikaa noin 10-15 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti, eikä mitään henkilötietoja luovuteta eteenpäin. Vastauksesi on arvokasta tietoa, sillä vastauksia hyödynnetään tulevien reittien ja kuljetustarpeiden suunnittelussa.

Voit vastata kyselyyn tietokoneella tai mobiililaitteilla. Osa kysymyksistä on karttapohjaisia. Voit lähentää ja loitontaa karttaa sekä kohdistaa sen haluamaasi kohtaan. Voit liikkua kyselyssä eteen- ja taaksepäin alareunassa olevien nuolinäppäimien avulla. Voit piilottaa kysymyssivun kartan päältä painamalla vasemmassa yläkulmassa näkyvää nuolisymbolia. Jos vastaat kyselyyn mobiililaitteella, saat kartan näkyviin painamalla kyselysivun vasemmassa yläkulmassa näkyvää nuolisymbolia. Pääset takaisin kysymyssivulle samasta symbolista. Pakolliset kentät on merkattu tähdellä (*).

Osallistu arvontaan!

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan 10 kpl S-ryhmän lahjoittamia neljän hengen lahjakortteja ABC -liikennemyymälöiden noutopöytään sekä 2 kpl S-ryhmän lahjoittamia 50€ arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Tarkemmat ohjeet arvontaan osallistumisesta löydät kyselyn lopusta.

Siirry kyselyyn!

Kiitos vaivannäöstänne!

Lisätietoja:
Kati Vierikko
Erikoistutkija
kati.vierikko(at)ymparisto.fi
puh. +358295252084

Kysely on toteutettu osana MARA interreg –hanketta, jossa kehitetään ratkaisuja maaseutualueiden ja syrjäisten alueiden joukkoliikenteen edistämiseksi. Kyselystä vastaa Suomen ympäristökeskus