Waltti-kortin voi nyt ladata uudistetussa verkkokaupassa

Waltin verkkokaupasta on julkaistu uudistettu aiempaa selkeämpi ja yhtenäisempi versio.

Tutun kauppa.waltti.fi -osoitteen kautta pääset nyt lataamaan Waltti-korttisi uudistetussa verkkokaupassa. Uusitusta Waltti-kaupasta löytyy paljon tuttuja elementtejä, mutta myös uusia ja parannettuja toimintoja käyttöä helpottamaan.

Muutoksen tavoitteena on tehdä verkkokaupasta selkeämpi ja yhtenäisempi. Muun muassa palvelupolkuja on yksinkertaistettu, sekä pyritty vastaamaan esim. saavutettavuusdirektiivinen vaatimuksiin niin, että mahdollisimman moni asiakas pystyisi käyttämään kauppaa mahdollisimman helposti. Palvelu mahdollistaa jatkossa esim. uusien korttien tilaamisen sekä laajemman omien tietojen käytön ja muokkaamisen. Uusia ominaisuuksia lisäillään verkkokauppaan seuraavien viikkojen aikana. Kaupunkipyörä- ja mobiililipputoiminnallisuudet eivät ole käytössä Kouvolassa, sillä kaupunkipyörämme ja mobiililippumme eivät tällä hetkellä ole Waltti-järjestelmän piirissä.

Asiakkaan kannalta uudistus ei vaadi toimenpiteitä. Pääset kirjautumaan palveluun vanhoilla asiakastunnuksillasi ja asiakastiedot on siirretty vanhasta verkkokaupasta uuteen.

Uudistetun Waltti-kaupan rakenteen ja visuaalisuuden on suunnitellut Agenda Helsinki ja toteuttanut Sofokus Oy.

""

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

joukkoliikenne(at)kouvola.fi