Vielä ehdit syysretkelle Repovedelle tai Verlaan bussilla!

Repovesibussi eli linja 15 liikennöi tänä vuonna vielä 21.-22. ja 28.-29. syyskuuta sekä 26.-27. lokakuuta.

Repovesibussi eli linja 15 liikennöi tänä vuonna enää syyskuun kahtena viimeisenä viikonloppuna 21.-22.9. ja 28.-29.9. sekä syyslomaviikolla 26.-27.10.. Bussin reitti kulkee Matkakeskukselta Kuusankosken ja Voikkaan kautta Verlaan ja Repovedelle ja samaa reittiä takaisin kaksi kertaa päivässä. Vielä siis ehdit syysretkelle Verlaan tai Repovedelle!

Uuden Lapinsalmen sillan rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä ja Lapinsalmen sisääntulolta pääsee etenemään Ketunlossilla. Sillan on arvioitu valmistuvan lokakuun alkupuolella, joten syyslomalla pääsee jo kulkemaan uutta siltaa pitkin.

Repovesibussi on ollut kesän aikana suosittu. Matkustajamäärät ovat nousseet kesään 2018 verrattuna huimat 74 % (kesäkuu – elokuu)!

Tarkemmat aikataulut löydät reittioppaasta kouvola.digitransit.fi tai nettiaikatauluista. Maksuvälineenä kelpaavat Waltti-kortille ladatut kausituotteet tai arvo sekä käteinen tai mobiililippu.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta kouvolanbussit.fi sekä Facebookista facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löydät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen, 020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen, 020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi