Muutoksia Elimäen suunnan liikennöinnissä 1.1.2020 alkaen

Elimäen suunnan liikennöinnissä tapahtuu muutoksia 1.1.2020 alkaen sopimuskauden vaihtumisen vuoksi. Muutokset koskevat linjoja 4, 4K, 41, 43, 44 ja 45.

Elimäen suunnan liikenteeseen on tehty muutoksia, jotka astuvat voimaan uuden sopimuskauden alkaessa 1.1.2020 poikkeuksellisesti kesken kuluvan aikataulukauden. Muutoksia on Elimäen suunnan linjoilla 4, 4K, 41, 43, 44 ja 45. Liikennöitsijänä linjoilla jatkaa Elimäen Liikenne. Arki-iltojen 4K-vuoroja ajaa yhä Linjaliikenne Martti Laurila.

Valtaosa Elimäen suunnan matkustajista on koulu- tai opiskelumatkaansa taittavia lapsia ja nuoria, minkä vuoksi aikataulut ja reitit perustuvat pitkälti koulumatkoihin. Viikonloppujen vähäisellä käytöllä (ka. 0-4 matkustajaa) olleita ilta-ajan vuoroja on karsittu kannattamattomina kustannusten nousun hillitsemiseksi. Liikennetarjontaa tullaan tarkastelemaan myöhemmin vuoden 2020 aikana lukioverkon muutosten vuoksi.

Uudet aikataulut löytyvät osoitteesta kouvola.fi/bussiaikataulut. Uusitun aikatauluvihkon pdf-versio on lisätty sivun loppuun. Olethan vuodenvaihteessa tarkkana, että katsot oikean ajankohdan aikataulusivua! Reittioppaaseen kouvola.digitransit.fi vuodenvaihteen jälkeiset aikataulut päivittyvät kokonaisuudessaan parin päivän sisään.

Aikatauluvihkosta on otettu uusi painos, johon Elimäen suuntaan tulleet muutokset on korjattu. Uusittu vihko saapuu jaettavaksi viikon 51 aikana Bussimatkatoimistoon ja busseihin. Kirjastoihin uusitut vihkot ehtivät viikoiksi 52 tai 1. Mikäli et käytä linjoja 4 tai 4K, ei uuden aikatauluvihkon noutaminen ole välttämättä tarpeellista.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen (ei tavoitettavissa 21.12. – 6.1.)
020 615 9077
juulia.hyvarinen(at)kouvola.fi