Miten Kouvolan bussiliikenne toimii? Vastaa kyselyyn!

Kouvolan kaupunki selvittää vuosittain joukkoliikenteen käyttäjien tyytyväisyyttä joukkoliikennepalveluihin. Vastaa kyselyyn 20.12. klo 14 mennessä osoitteessa kouvola.fi/kyselyt.

Mikä Kouvolan joukkoliikenteessä toimii ja mikä ei? Kerro risut ja ruusut! Kouvolan kaupunki mittaa vuosittain tyytyväisyyttä joukkoliikenteen palveluihin. Kysely toteutetaan nyt kolmannen kerran. Toivomme, että vastaat kyselyyn ja olet omalta osaltasi vaikuttamassa paikallisliikenteen kehitykseen.

Vastaa kyselyyn perjantaihin 20.12.2019 klo 14:00 mennessä osoitteessa kouvola.fi/kyselyt. Pääset kyselyyn myös suoraan tästä. Vastaaminen vie aikaa noin 5-10 minuuttia. Vastauksesi antaa arvokasta tietoa joukkoliikenteen nykytilasta. Kiitos jo etukäteen!

Kyselyyn on mahdollista vastata myös paperilomakkeella Bussimatkatoimistossa (Torikatu 2).

""

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta kouvolanbussit.fi sekä Facebookista facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löydät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen