Matkakeskuksen aikataulunäytöt toistaiseksi pois käytöstä

Pysäkkien H1 ja H3 aikataulunäytöt ovat toistaiseksi pois käytöstä. Matkahuollon aikatauluhausta ei enää löydy kaikkia Kouvolan paikallisliikenteen vuoroja, joten käytä reittiopasta kouvola.digitransit.fi.

Matkakeskuksen aikataulunäytöt ovat toistaiseksi pois käytöstä pysäkeillä H1 ja H3. Aikataulut voi tarkistaa reittioppaasta kouvola.digitransit.fi, nettiaikatauluista kouvola.fi/bussiaikataulut tai pysäkillä ollessa pysäkkien aikataulujulisteista. Pahoittelemme tilannetta! Asia on parhaillaan selvityksessä.

Lisäksi Matkahuollon aikatauluhaussa ei näy kaikkia Kouvolan paikallisliikenteen vuoroja, minkä vuoksi suosittelemme käyttämään kaupungin ylläpitämää kouvola.digitransit.fi-reittiopasta paikallisliikenteen bussien aikataulutietojen hakemiseen. Muun muassa Elimäen liikenteen liikennöimät paikallisliikennevuorot eivät löydy enää Matkahuollon aikatauluhausta.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

joukkoliikenne(at)kouvola.fi

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077