Linja 22 ei poikkea Markankylässä

Linja 22 jatkaa toistaiseksi liikennöintiä poikkeamatta Markankylässä. Aamulla on mahdollista nousta kyytiin Paavolantien ja Ojakorventien risteyksestä.

Viime lukuvuoden aikana linja 22 ei poikennut Markankylässä alueella tehtävien saneeraustöiden vuoksi. Sama jatkuu tänä syksynä, eli aloittaessaan liikennöinnin tiistaina 11.8.2020, linja ei aja Markankylän osuutta. Kyytiin voi kuitenkin nousta aamulla Paavolantien ja Ojakorventien risteyksestä. Järjestely jatkuu toistaiseksi.

Poissa käytöstä ovat pysäkit Markankylä Mottitie E, Valinmäentie P ja Paavolantie P. Lähimmät pysäkit Kyöperiläntiellä ovat käytössä normaalisti (Kyöperilä E ja Kyöperilä P).

Aamun vuoroilla klo 7:20 ja 8:20 jälkeen kyytiin nouseminen on mahdollista Paavolantien ja Ojakorventien risteyksestä (ks. kartta alla). Paikalla ei ole bussipysäkin merkkiä. Linja kulkee tällöin reittiä Pilkanmaan koulu – Kyöperiläntie – Paavolantie – Ojakorventie – Kyöperiläntie – Pilkanmaan koulu.

Muutoin ajetaan suoraan Kyöperiläntietä. Kyytiin voi nousta ja pois kyydistä voi jäädä pysäkeillä Kyöperilä E ja P.

Linjan 22 aikataulut näet tästä. Huomaa, että linjalla on tapahtunut aikataulu- ja reittimuutoksia verrattuna viime talvikauteen. Reitin kuvaus on muokattu vastaamaan poikkeusreittiä. Muokkaamme poikkeusreitin myös reittioppaaseen.

Lisätietoja:

joukkoliikenne(at)kouvola.fi

Sivun alkuun