Linja 10 poikkeusreitillä 3.6.–9.6.

Linja 10 käyttää kesäkuun ensimmäisen viikon ajan poikkeusreittiä Kankaronmäessä.

Linja 10 ajaa kesäkuun ensimmäisen viikon ajan poikkeusreitillä Kankaronmäessä. Poikkeusreitti johtuu Myllypuronkadun alikulkukäytävän uusimisesta, joka sulkee Myllypuronkadun ajoneuvoliikenteeltä 3.6. klo 20 alkaen. Liikenne palautuu normaaliksi viimeistään maanantaiaamuksi 10.6..

Tilanteella ei ole vaikutusta Rekolan kautta kiertäviin linjan 10 vuoroihin, vaan ne ajavat normaalisti. Suoraan Myllypuronkatua Tasankotielle ajavat vuorot käyttävät reittiä Myllypuronkatu – Tanhuantie – Kartanokatu – Tasankotie. Pysäkki Myllypuronkatu E ei ole käytössä. Poikkeusreitin varrella olevat pysäkit ovat käytössä (Kärrikuja L ja Lypsäjäntie L Tanhuantiellä ja Vinttikaivontie I Tasankotiellä).

Kesäaikataulujen mukainen liikennöinti alkaa maanantaina 3. kesäkuuta. Poikkeusreitti ei aiheuta muutoksia linjan 10 aikatauluihin, mutta pidemmästä ajoreitistä johtuen joidenkin minuuttien viivästystä voi esiintyä.

""

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta kouvolanbussit.fi sekä Facebookista facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi