Keskustan palvelulinja uudistuu kesäkuussa

Keskustan palvelulinjan reitit ja aikataulut muuttuvat kesäkuun alussa.

Keskustan palvelulinjalla tapahtuu reitti- ja aikataulumuutoksia 1.6. alkaen. Jokaisena arkipäivänä ajetaan samojen aikataulujen ja reittien mukaisesti kiertäen Kouvolan keskusta-alueen asuinalueita. Kesäkuusta alkaen palvelulinja liikennöi myös päivittäin arkena Prismalle ja Veturille sekä Urheilupuiston uimahallille.

Keskustan palvelulinjan reitit 1.6. alkaen:
P1: Hansakeskus – Kaunisnurmi – Kasarminmäki – terveysasema – Hansakeskus
P2: Hansakeskus – Matkakeskus – Uimahalli – Ravikylä – terveysasema – Hansakeskus
P3: Hansakeskus – Matkakeskus – Sarkola – Rekola – Eskolanmäki – terveysasema – Hansakeskus
P4: Hansakeskus – Matkakeskus – Mielakka – Tornionmäki – uimahalli – terveysasema – Hansakeskus
P5: Hansakeskus – Matkakeskus – Pikku-Palomäki – Viitakumpu – Lehtomäki – terveysasema – Hansakeskus

Tarkemmat reitit ja aikataulut löydät osoitteesta kouvola.fi/palveluliikenne. Uusi aikataulu on reiteittäin lisäksi jaossa Keskustan palvelulinjan kyydissä ja Bussimatkatoimistossa. Palvelulinjan liikennöitsijänä jatkaa Kymen Charterline, joten tavoitat kuljettajan myös kesäkuusta eteenpäin puhelinnumerosta 040 660 1213.

Palveluliikenne on kaikille avointa aikataulun mukaista reittiliikennettä, jonka aikataulut sallivat henkilökohtaisemman palvelun ja tarvittaessa auto voi poiketa vakioreitiltä kartassa ja aikatauluissa esitetyillä alueilla. Noudon lähempää kotia voi sopia kuljettajan kanssa edellisellä matkustuskerralla tai soittamalla autoon (puh. nro. 040 660 1213) viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä. Muutoin kyytiin voi nousta reitin linja-autopysäkeiltä. Palvelulinja-auto on matalalattiainen auto, johon on helppo nousta kyytiin myös pyörätuolin tai rollaattorin kanssa. Maksutapoina käyvät normaalit Kouvolan paikallisliikenteen liput: Waltti-kortille ladatut lipputuotteet, käteinen ja mobiililippu.

Keskustan palvelulinjan reitit ja aikataulut 1.6. alkaen (pdf)

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi