Kesken jääneiden Waltti-kausituotteiden korvaaminen

Myönnämme koronaviruksen leviämisvaiheen aiheuttamien toimenpiteiden vuoksi kesken jääneistä Waltti-kausituotteista hyvitystä päivälippuina hakemuksen perusteella.

Kymenlaakso on siirtynyt koronavirustilanteessa leviämisvaiheeseen maanantaina 30.11.2020. Tästä aiheutuneita toimenpiteitä ovat muun muassa toisen asteen oppilaitosten siirtyminen etäopetukseen keskiviikosta 2.12.2020 alkaen 22.12.2020 saakka. Hyvitykset koskettavat pääosin toisen asteen opiskelijoita, mutta hyvitysehtojen täyttyessä hyvitämme myös muiden kesken jääneitä kausia.

Jos matkakortille ladatulla kausituotteella ei ole 2.12.2020 alkaen tarvetta ja sillä ei matkusteta, voi kesken jääneistä Waltti-kausituotteista hakea hyvitystä päivälippuina. Hyvitykset tehdään hakemuksen perusteella 30 vrk:n Waltti-kausituotteista, jos alla olevat ehdot täyttyvät.

Olet oikeutettu hyvitykseen, mikäli:

• 30 vrk:n kausituotteestasi jää käyttämättä yhtäjaksoisesti yli 14 vrk 2.12.2020 jälkeen (2.12. lasketaan päiviin mukaan)
  • kausituote on otettu käyttöön 3.12.2020 mennessä (ensimmäinen matka on tehty viimeistään 3.12.)

Hae hyvitystä viimeistään 15.1.2021. Hakemukset käsitellään tammikuun aikana. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun hakemuksesi on käsitelty.

Tietoa kortillesi ladatuista kausituotteista ja niiden käytöstä saat esimerkiksi Waltti-kaupasta kauppa.waltti.fi ja Waltti-kortinlukija -sovelluksesta (ladattavissa puhelimen sovelluskaupasta).

Hyvitämme hyväksytyn hakemuksen perusteella päivälippuja kausituotteelta käyttämättä jääviä vuorokausia vastaavan määrän. Voit siis saada hyvityksenä päivälipun, joka on voimassa 14-16 vuorokautta. Päivälippu on voimassa 24 tuntia x ladattujen vuorokausien määrä. Päivälipun voimassaoloaika alkaa, kun käytät korttia ensimmäisen kerran. Päiväliput ladataan Waltti-kortille, joka lähetetään sinulle postitse. Kortin voi ottaa käyttöön vuoden 2021 puolella, kun matkustamiselle on taas tarvetta.

Hakemukset käsitellään Kouvola kaupungin joukkoliikenneyksikössä.

Hakemuslomakkeelle pääset tästä.

Tutustuthan Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen matkakorttijärjestelmän tietosuojaselosteeseen (pdf, 704 kt).

Lisätietoja:

joukkoliikenne(at)kouvola.fi