Joukkoliikenteen talviaikataulut on julkaistu

Joukkoliikenteen ensi talvikauden aikataulut on julkaistu ja löydät ne osoitteesta kouvola.fi/bussiaikataulut. Talviaikataulut ovat voimassa 11.8.2020 - 6.6.2021.

Joukkoliikenteen talvikauden 2021-2021 aikataulut on julkaistu. Talviaikataulut ovat voimassa tiistaista 11.8.2020 aina sunnuntaihin 6.6.2021 saakka. Vuorotarjonta kasvaa talvikaudeksi koulupäivävuorojen palatessa liikenteeseen. Aikatauluihin ja reitteihin on tehty muutoksia, joten tarkista reitit ja aikataulut ennen syksyllä matkustamista.

Löydät aikataulut osoitteesta kouvola.fi/bussiaikataulut jo nyt linjakohtaisina aikatauluina ja aikataulukirjan pdf-versiona. Myös reittikartat ovat tarjolla jokaisesta linjasta.

Reittiopas kouvola.digitransit.fi näyttää aikatauluja kuukauden verran eteenpäin, joten voit käyttää reittiopasta syksyn aikatauluhakuihin 11.7. alkaen. Reittioppaaseen lisätään ennen koulujen alkua myös 11.8. eteenpäin liikennöitävät ELY-keskuksen vuorot, joilla kelpaa Waltti-kortti maksutapana Kouvolan sisäisillä matkoilla.

Painetut aikatauluvihkot saamme jakoon Bussimatkatoimistoon, kaupungintalon infopisteeseen, busseihin ja kirjastoihin heinäkuun loppupuolella. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa suosia sähköisiä aikataululähteitä, sillä niihin päivitetään mahdolliset muutokset ja poikkeukset myös kesken aikataulukauden.

Muutokset syksyn aikatauluissa

Syksyn aikatauluihin on tehty mm. seuraavia muutoksia:

  • Kuusankosken koulupäivälinjoilla 20, 21 ja 22 on runsaasti reitti- ja aikataulumuutoksia. Linjalle 21 on myös lisätty aamulle ja iltapäivälle suorat yhteydet Elimäen ja Kuusankosken välille.
  • Linjan 31 aamuvuoro jatkaa Anjalasta Matkakeskukselle saakka ja saapuu Matkakeskukselle klo 9:15 Tornionmäen kautta. Vuoro paikkaa Anjala – Matkakeskus -väliltä aiemmin puuttunutta yhteyttä klo 9 ja 10 väliltä.
  • Linjan 34 vuorot on yhdistetty linjaan 47.
  • Linja 401 eli Lapinjärven linja on lakkautettu. Kimonkylästä pääsee yhä Elimäelle linjalla 45 aamulla ja iltapäivällä.
  • Linjalle 54 on lisätty iltapäivälle klo 13:15 Valkealan koulukeskukselta lähtevä vuoro. Vuoro ajaa Riihikallion ja Harjun kautta.
  • Linjan 57 aikatauluja on muokattu niin, että linja mahdollistaa työssäkäynnin virka-aikaan sekä lukiolaisten kulkemisen Valkealasta Kuusankoskelle.
  • Aikataulu- ja reittimuutoksia sekä liikennöitsijävaihdoksia Valkealan alueen ja Myllykosken, Inkeroisten ja Anjalan koulupäivälinjoilla.

Aikataulumuutoksia on myös muilla linjoilla, joten tarkistathan tilanteen hyvissä ajoin ennen matkustamista!

Linja 15 eli Verlan ja Repoveden kesälinja jatkaa viikonloppuliikenteessä syyskuun loppuun saakka. Lisäksi linja liikennöi syyslomaviikon viikonloppuna. Vielä syksymmälläkin ehtii siis kansallispuistoon bussikyydillä!

Asiakaspalvelupiste

Waltti-asiakaspalvelupiste Bussimatkatoimisto (Torikatu 2) palvelee 11.8. alkaen talven aukioloajoilla ma-pe 7:45 – 17:30.

Lisätietoja lipputuotteista ja niiden lataamisesta löydät osoitteesta kouvola.fi/bussiliput.

""

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

joukkoliikenne(at)kouvola.fi