Joukkoliikenteen mobiililippu käyttöön 1.7.!

Unohda kolikot ja vaihda käteisellä ostettava kertalippu mobiililippuun! Joukkoliikenteen mobiililippu otetaan käyttöön maanantaina 1. heinäkuuta. Mobiililippu ostetaan sovelluksen kautta ja näytetään bussiin noustessa kuljettajalle.

Mobiililippu on näppärä vaihtoehto käteisellä ostettavalle kertalipulle. Voit ostaa lipun mobiilisovelluksesta valmiiksi pysäkillä bussia odotellessa ilman käteistä rahaa. Lipun voimassaoloaika alkaa lipun ostohetkestä ja lippu on voimassa tunnin, jonka aikana bussia voi vaihtaa. Noustessasi bussiin näytä lippu mobiililaitteen näytöltä kuljettajalle.

Mobiilisovelluksesta voit ostaa alkuvaiheessa aikuisen ja lapsen kertalippuja Kouvolan kaupungin paikallisliikenteen busseihin. Hinta on sama kuin käteisellä lippuja ostaessa.

Mobiililipun
hinnoittelu:
AikuinenLapsi (7-16 v.)
Vyöhykkeen sisäinen3,50 e1,80 e
Vyöhykerajan ylittävä5,00 e2,50 e

Mobiilipun voi ostaa rekisteröitymällä tai rekisteröitymättä sovellukseen. Rekisteröitymättömän käyttäjän lippu veloitetaan puhelinlaskulla. Rekisteröitymällä lipun voi maksaa esimerkiksi pankki- ja luottokorteilla tai MobilePaylla.

Mobiilisovelluksen voit ladata tästä (Google Play) tai tästä (App Store) tai hakemalla sovelluskaupasta nimellä Kouvolan Joukkoliikenne. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Sovelluksen lataaminen on maksutonta. Lippuja saa myös PayIQ Tickets -sovelluksesta.

Ohjeet mobiililipun käyttöön löydät osoitteesta kouvola.fi/mobiililippu.

Kertalipun voi toki jatkossakin ostaa totuttuun tapaan kuljettajalta käteisellä mobiililipun lisäksi. Muistathan myös, että Waltti-kortille voi ladata arvoa, jolla matkustaminen on kertalippua ja mobiililippua edullisempaa!

""

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löydät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi