Joukkoliikenteen kesäaikataulut voimaan 1.6.2020

Joukkoliikenteen kesäaikataulut on julkaistu! Kesän bussiaikataulut ovat voimassa 1.6.-10.8.2020.

Joukkoliikenne siirtyy kesäaikatauluihin maanantaina 1.6. Talvikauteen verrattuna on aikataulumuutoksia, joten tarkista kulkuyhteytesi tilanne ennen pysäkille lähtöä!

Kesän aikataulut löydät osoitteesta kouvola.fi/bussiaikataulut ja reittioppaasta kouvola.digitransit.fi, kun valitset haun päivämäärän kesän aikataulukaudelta. Painettu aikatauluvihko on saatavissa Bussimatkatoimistosta, paikallisliikenteen busseista ja kirjastoista. Huomioi, että poikkeustila on yhä voimassa, joten suosi sähköisiä aikataululähteitä tai ota vihko mukaasi bussista matkustuksen yhteydessä.

Linjalle 1 on lisätty Lapinmäellä käyvien vuorojen määrää. Nämä vuorot tuovat bussiyhteyden lähemmäs Virtakiven vierasvenesatamaa. Linja 12 kiertää jälleen kesäkaudella Tykkimäen huvipuiston parkkipaikan kautta Tykkimäen aukioloaikojen mukaan. Tykkimäellä käydään vain huvipuiston ollessa auki, joten mikäli koronavirustilanne viivästyttää huvipuiston avaamista, ajetaan reitti ilman Tykkimäellä pyörähtämistä. Keskustan palvelulinjan aikataulut uudistuvat 1. kesäkuuta. Seuraa tiedotusta toukokuun aikana. Verla-Repovesibussi eli linja 15 palaa liikennöimään kesäkaudeksi ja kuljettaa matkustajia viikonloppuisin kaksi kertaa päivässä Verlaan ja Repovedelle Lapinsalmen portille. Reitti on sama kuin edelliskesinä Kuusankosken ja Voikkaan kautta, mutta aikatauluissa on muutoksia.

Bussimatkatoimisto on kesällä auki ma-pe klo 8:30 – 17:30. Lataa Waltti-korttisi ensisijaisesti netissä kauppa.waltti.fi. Nettilatauksista ei peritä latausmaksua. Muista myös mobiililippu satunnaisille matkoille. Suosittelemme yhä kesän aikana välttämään käteisen käyttöä maksutapana sekä busseissa että Bussimatkatoimistossa.

Pysäkkiaikataulut vaihdetaan heti kesäkuun alussa. Huomioithan, että vaihtotyössä kuluu joitakin päiviä. Tarkista pysäkillä, että katsot oikean aikataulukauden julistetta. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

""

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Hanna Piispa-Malinen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi