Joukkoliikenteen edut Kouvola 10-juhlaviikolla

Kouvola 10 vuotta -juhlaviikkoa vietetään 6.-12.5. Matkusta euron lipuilla lauantaina 11.5. ja hanki Waltti-kortti ilman korttimaksua!

Kouvola juhlii 10-vuotissyntymäpäiväänsä keskiviikkona 8.5. ja juhlaviikon 6.-12.5. aikana kaupungissa järjestetään monenlaista ohjelmaa. Lauantaina 11.5. Kouvolan busseissa matkustetaan yhden euron kertalipuilla ja joukkoliikenne tarjoaa 6.-10.5. Waltti-matkakorttipohjan ilmaiseksi hankkiessasi uuden matkakortin Bussimatkatoimistosta ja ladatessasi kortille samalla arvoa tai kauden.

Lauantaina 11.5. pääset matkustamaan Kouvolan busseissa yhden euron hintaisilla kertalipuilla. Kertalippu ostetaan kuljettajalta käteisellä. Etu on voimassa koko Kouvolan alueella, joten voit matkustaa eurolla vyöhykerajoista piittaamatta. Kertalipussa on yhden tunnin vaihtoaika, jonka aikana voit vaihtaa bussia vapaasti. Säästä kertalippu ja näytä se kuljettajalle vaihtaessasi bussia. Huomioithan, että euron liput eivät toimi Waltti-kortin arvolipulla matkustaessa, vaan tällöin kortilta veloittuu normaalin arvolipun hinta. Kausituotteet toimivat normaalisti.

Ma 6.5. – pe 10.5. saat Waltti-matkakorttipohjan veloituksetta, kun hankit uuden matkakortin Bussimatkatoimistosta ja lataat kortille samalla arvo- tai kausituotteen. Säästät 6,5 euroa. Satunnaisenkin matkustajan kannattaa nyt siirtyä käyttämään Waltti-korttia ja ladata kortille arvoa. Arvolla matkustat edullisemmin kuin kuljettajalta ostettavalla käteislipulla! Waltti-asiakaspalvelupiste Bussimatkatoimisto sijaitsee osoitteessa Torikatu 2 ja on avoinna ma-pe klo 7:45-17:30.

Lisätietoa Waltti-kortille ladattavista lippuvaihtoehdoista löydät täältä.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Kouvola 10 vuotta -tunnus

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi