Joukkoliikenteen asiakaspalvelu kesällä

Joukkoliikenteen asiakaspalvelupisteen aukioloajoissa ja henkilöstön tavoitettavuudessa on poikkeuksia kesän aikana. Bussit liikennöivät normaalisti.

Joukkoliikenteen bussit, palvelulinjat ja asiointitaksit liikennöivät kesäaikataulujensa mukaisesti. Matkustamaan pääsee siis normaalisti korona-ajan hygieniaohjeistukset huomioiden.

Bussimatkatoimisto

Kouvolan joukkoliikenteen asiakaspalvelupisteen aukioloajoissa on muutoksia heinäkuussa. Bussimatkatoimisto palvelee heinäkuun ajan maanantaista perjantaihin lyhennetyillä aukioloajoilla klo 9 -17.

Elokuussa 3.-10.8. Bussimatkatoimisto palvelee ma-pe klo 8:30 – 17:30 ja 11.8. alkaen talviajan aukioloajoilla ma-pe klo 7:45 – 17:30. Koronavirustilanteen kehittyminen voi tuoda muutoksia aukioloaikoihin.

Bussimatkatoimiston yhteystiedot:
Torikatu 2, 45100 Kouvola (vanhaa Pukimoa vastapäätä tien toisella puolella)
Puh. 020 710 9705 (8,28 snt/puh + 23,1 snt/min)
info(at)bussimatkatoimisto.fi

Kaupungin henkilöstö

Joukkoliikenteen kaupungin henkilöstön tavoitettavuudessa on kesän aikana poikkeuksia jatkuen elokuulle saakka. Pyydämme tämän vuoksi yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen joukkoliikenne(at)kouvola.fi tai kaupungin palautepalvelun kautta. Vastauksissa voi esiintyä viiveitä.

Lisää joukkoliikenteen yhteystietoja löydät täältä.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.