Ilmoittaudu joukkoliikenteen kehittämissuunnitelman työpajaan!

Kouvolan kaupunki valmistelee parhaillaan joukkoliikenteen kehittämissuunnitelmaa vuosille 2020-2025. Kehittämissuunnitelman laatimista tukeva kuntalaistyöpaja järjestetään maanantaina 13.5. klo 13-17 Kouvolan kaupungintalon valtuustosalissa. Työpajaan mahtuu mukaan 55 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tervetuloa vaikuttamaan!

Vuosille 2020-2025 laadittava joukkoliikenteen kehittämissuunnitelma asettaa Kouvolan kaupungin joukkoliikenteen kehittämiselle suunnan tuleville vuosille. Tavoitteena on nostaa joukkoliikenteen kulkutapa-astetta ja houkutella yhä enemmän kouvolalaisia säännöllisiksi julkisen liikenteen käyttäjiksi. Kuntalaistyöpajalla ja myöhemmin avattavalla kyselyllä hankimme asukkaiden eli paikallisliikenteen nykyisten ja tulevien käyttäjien näkemyksiä siitä, mitkä kehittämistoimenpiteet koetaan tärkeiksi.

Millaista on Kouvolan joukkoliikenne vuonna 2025? Irrota ajatuksesi nykyhetkestä ja mieti, millainen olisi joukkoliikenteen ihannetila vuonna 2025. Työpajassa tarkastellaan joukkoliikennettä asiakaskokemuksen kautta erilaisia työpajapisteitä hyödyntämällä.

Ilmoittautumaan pääset tästä. Ilmoittautumislomake aukeaa vapun jälkeen torstaina 2.5. klo 10:00. Työpajaan mahtuu 55 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kuntalaistyöpajan jälkeen avaamme kyselyn, jonka kautta kehittämissuunnitelman laadintaan pystyvät osallistumaan laajasti myös he, jotka eivät osallistu työpajaan. Kysely avautuu tiistaina 14.5. ja vastausaikaa on 7.6. saakka. Kyselyn linkki julkaistaan 14.5. erillisellä tiedotteella.

Kuntalaistyöpajasta ja kyselystä saatava toivottavasti runsas materiaali käydään läpi kesän aikana. Kehittämissuunnitelman on tarkoitus valmistua syksyllä 2019.

Toivomme kuntalaisilta innokasta osallistumista sekä työpajaan että kyselyyn. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löytyvät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen