Bussimatkatoimistossa odotettavissa ruuhkautumista

Bussimatkatoimisto voi ruuhkautua toisen asteen opiskelijoiden maksuttoman joukkoliikenteen käyttöönoton myötä tulevina viikkoina tavallista enemmän.

Joukkoliikenteen asiakaspalvelupisteessä Bussimatkatoimistossa on odotettavissa tavallista enemmän ruuhkaa kahden seuraavan viikon ajan (viikot 31 ja 32). Tämä johtuu toisen asteen opiskelijoiden maksuttoman joukkoliikenteen käyttöönotosta. Erityisesti ruuhkautuminen tulee todennäköisesti kohdistumaan viikolla 31 alkuviikolle ma-ke ja viikolla 32 tiistaille ja keskiviikolle.

Jos siis et ole toisen asteen opiskelija, kannattaa Watti-kortti ladata nettikaupassa kauppa.waltti.fi tai käteisellä bussissa. Nettikauppaa käyttäessä muista ladata kortti hyvissä ajoin vähintään 2 tuntia ennen matkustusta. Myös mobiililippu on hyvä vaihtoehto, Waltti Mobiilista saat käyttöösi kertalippujen lisäksi mobiilikausilipun (lisätiedot mobiililipusta kaupungin verkkosivuilla). Uuden Waltti-kortin voi tilata myös netissä osoitteen kauppa.waltti.fi kautta, jolloin toimitusaika kotiin on n. 7-14 päivää. Jos Bussimatkatoimistossa on tarve asioida, kannattaa sinne suunnatessa välttää iltapäivän tunteja ja suosia aamupäivää.

Pahoittelemme tilanteen mahdollisesti aiheuttamaa haittaa!

Sivun alkuun