Bussilla Taiteiden Yön tapahtumiin perjantaina 9.8.

Taiteiden yönä ajetaan normaalien aikataulun mukaisten vuorojen lisäksi ylimääräisiä bussivuoroja.

Taiteiden Yö järjestetään Kouvolassa perjantaina 9.8. klo 15-23. Taiteiden yönä liikennöidään normaalien aikataulun mukaisten vuorojen lisäksi ylimääräisiä bussivuoroja eri puolille Kouvolaa. Lisävuoroja liikennöidään linjoilla 1, 3, 4, 5, 8, 10, 11 ja 13. Lisäksi lisävuoroja ajetaan välillä Matkakeskus – Taideruukki – Kuusankoski. Lisävuorojen aikataulut löydät esitteestä.

Huomioithan, että lisävuorot eivät näy reittioppaassa kouvola.digitransit.fi! Kaikilla vuoroilla matkan hinta on normaali linja-autolipun hinta. Maksuvälineenä kelpaavat Waltti-kortille ladatut kausituotteet ja arvo, käteisellä kuljettajalta ostettava kertalippu sekä mobiililippu. Yölisää ei ole käytössä.

Taiteiden Yön ohjelman löydät täältä. Ohjelmaa on muun muassa Manskilla, kauppatorilla, ravintoloissa ja pääkirjastolla sekä Kouvola-talolla, museokorttelissa ja Kuusankosken Taideruukissa.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta kouvolanbussit.fi sekä Facebookista facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löydät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

""

Lisätietoja:

Joukkoliikennelogistikko Antti Pakkanen
020 615 6635

Joukkoliikennekoordinaattori Juulia Hyvärinen
020 615 9077

joukkoliikenne(at)kouvola.fi