Bussilla Taiteiden yön tapahtumiin perjantaina 21.8.

Taiteiden yönä ajetaan normaalien aikataulun mukaisten vuorojen lisäksi ylimääräisiä bussivuoroja.

Taiteiden yö järjestetään Kouvolassa perjantaina 21.8. Taiteiden yönä liikennöidään aikaisempien vuosien tapaan normaalien aikataulun mukaisten vuorojen lisäksi ylimääräisiä lisävuoroja eri puolille Kouvolaa. Lisävuoroja liikennöidään linjoilla 1, 3, 4, 5, 8, 10, 11 ja 13. Lisäksi lisävuoroja on välillä Matkakeskus – Taideruukki – Kuusankoski.

Muista joukkoliikenteeseen annettu suositus kasvomaskien käyttämisestä ja muut varotoimenpiteet koronaviruksen vuoksi, eli älä matkusta sairaana, huolehdi käsi-, yskimis- ja aivastushygieniastasi ja huomioi turvavälit silloin kun se on mahdollista.

Mistä löydän aikataulut?

Illan lisävuorojen aikataulut löydät esitteestä. Esitteeseen on merkitty myös osa normaalien perjantaiaikataulujen mukaisesti ajettavista bussivuoroista. Kaikki normaalit perjantaivuorot löydät reittioppaasta kouvola.digitransit.fi, nettiaikatauluista kouvola.fi/bussiaikataulut tai painetusta aikatauluvihkosta. Huomaathan, että lisävuorot ovat nähtävillä vain esitteessä, eivätkä löydy siis reittioppaasta.

Miten maksan matkani?

Kaikilla vuoroilla matkan hinta on normaali linja-autolipun hinta. Hinnaston löydät osoitteesta kouvola.fi/bussiliput. Maksuvälineenä kelpaavat Waltti-kortille ladatut kausituotteet ja arvo, mobiililippu sekä käteisellä kuljettajalta ostettava kertalippu. Suosittelemme koronatilanteen vuoksi mahdollisuuksien mukaan käyttämään Waltti-korttia tai mobiililippua. Yölisää ei ole käytössä.

Mitä Taiteiden yönä tapahtuu?

Taiteiden yön ohjelman löydät esimerkiksi tästä. Kartalle merkittyjä kohteita klikkaamalla avautuu tietoja kyseisen paikan ohjelmasta. Ohjelmaa on muun muassa keskustassa Manskilla ja ravintoloissa sekä Kouvolatalon ympäristössä ja Kuusankosken Taideruukissa.

Lisätietoja bussimatkustamiseen liittyen:

joukkoliikenne(at)kouvola.fi