Anja-palvelulinjalla muutoksia 7.6.2021 alkaen

Anjalan, Inkeroisten ja Myllykosken alueen Anja-palvelulinja liikennöi ma 7.6. alkaen kaikkina arkipäivinä myös koulujen loma-aikoina. Tiistain aikataulussa ja reitissä on muutoksia.

Anja-palvelulinja liikennöi Anjalan, Inkeroisten, Keltakankaan, Myllykosken, Ummeljoen ja Muhniemen alueella arkipäivisin. Tiistaisin on lisäksi yhteys Korian kautta Prismaan, Veturiin ja Kouvolan keskustaan. Palvelulinjalla on muutoksia maanantaista 7.6. alkaen.

Anja-palvelulinjan tiistain aikataulu muuttuu ja reitissä on muutoksia Kouvolan keskustassa. Kesäaikaa ja koulujen lukuvuoden aikaisia lomia koskien merkittävä muutos on, että 7.6. alkaen Anja liikennöi jokaisena arkipäivänä juhlapyhiä lukuun ottamatta. Tiistaisin aamupäivän lähtöaikaa on myöhennetty puoli tuntia ja paluumatkan lähtöaikaa keskusta, Veturilta ja Prismalta aikaistettu. Palvelulinja käväisee puolen päivän jälkeen Käpylän palvelukeskuksella. Maanantain, keskiviikon, torstain ja perjantain aikataulut pysyvät entisellään. Muhniemellä ja Junkkarissa käydään jatkossa vain tarvittaessa.

Tarkemmat reitit ja aikataulut löydät osoitteesta kouvola.fi/palveluliikenne. Uusia aikatauluja toimitetaan myös tulosteena Anja-palvelulinjan kyytiin. Palvelulinjan liikennöitsijänä jatkaa Matka-Majuri, joten tavoitat kuljettajan myös 7.6. eteenpäin tutusta puhelinnumerosta 050 354 2244.

Palveluliikenne on kaikille avointa aikataulun mukaista reittiliikennettä, jonka aikataulut sallivat henkilökohtaisemman palvelun ja tarvittaessa auto voi poiketa vakioreitiltä kartassa ja aikatauluissa esitetyillä alueilla. Noudon lähempää kotia voi sopia kuljettajan kanssa edellisellä matkustuskerralla tai soittamalla autoon viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä. Muutoin kyytiin voi nousta reitin linja-autopysäkeiltä. Maksutapoina käyvät normaalit Kouvolan paikallisliikenteen liput: Waltti-kortille ladatut lipputuotteet, käteinen ja mobiililippu.

Anja-palvelulinjan reittikartta.

Lisätietoja:

joukkoliikenne(at)kouvola.fi