Asiointi maaseutupalveluissa 18.3.2020 alkaen toistaiseksi

Yhteydenotot maaseutupalveluihin toistaiseksi sähköpostitse, puhelimitse tai Skypella.

Koronavirustilanteen vuoksi annettujen ohjeiden ja määräysten mukaisesti koko maaseutupalvelujen hallinto tekee toistaiseksi etätöitä.

Maatalouslomitus

Maatalouslomittajien ja maatalousyrittäjien tulisi asioida pääosin lomatoimen sähköpostin lomituspalvelut(at)kouvola.fi välityksellä, Skypella tai soittamalla lomituspalveluiden asiakaspalvelunumeroon ma-pe klo 10-14.00 välisenä aikana puh. 040-483 3484 tai kirjeitse Kouvolan kaupunki, lomituspalvelut, Vanhamaantie 17, 47200 Elimäki.

Maatalouslomitus kuuluu kaupungin kriittisiin palveluihin, jonka tulisi pysyä toiminnassa myös epidemiatilanteessa. Lomitettavilla tiloilla tulee olla ajantasaiset kirjalliset ohjeet maatalouslomittajille, jotta lomittajan ei tarvitse olla henkilökohtaisessa kontaktissa tilan yrittäjien kanssa lomituksen aikana.

Viljelijätukipalvelut, yksityistieasiat, kyläavustukset ym.

Viljelijätukihallintoon, yksityistieasioihin, kyläavustuksiin ym. liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse maaseutupalvelut(at)kouvola.fi, Skypella tai puhelimitse ma-pe klo 9-15.

Asioiden hoitaminen myös kirjeitse on mahdollista. Kirjeen voi toimittaa postin kautta osoitteella: Kouvolan kaupunki, maaseutupalvelut, Vartiotie 4, 45100 Kouvola. Lisäksi ulko-ovemme vieressä on postilaatikko, johon voi myös kirjeitä toimittaa.

Henkilöstön yhteystiedot löytyvät verkkosivultamme.

Avustushakemukset

Kylien toiminta-avustus- ja yksityistieavustushakemukset tulee toimittaa 31.3.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti kaupungin kirjaamoon osoitteella kirjaamo(at)kouvola.fi. Postitse osoitteella Kouvolan kaupunki, kirjaamo, PL 85, 45101 Kouvola jätetyt hakemukset tulee olla perillä kaupungin kirjaamossa 31.3.2020 klo 15.00.

Kylien kohdeavustushakemuksia ja maaseudun ja muiden haasteellisten alueiden rahoitushakemuksia voi jättää koko vuoden Kouvolan kaupungin kirjaamoon kirjaamo(at)kouvola.fi tai postitse Kouvolan kaupunki, kirjaamo, PL 85, 45101 Kouvola.