Ajankohtaista

Ilmoitus melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta/Korian Klubi Oy

Korian Klubi Oy on tehnyt ympäristönsuojelulain 118 §:n mukaisen ilmoituksen melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä Korian Klubi Oy on tehnyt ympäristönsuojelulain 118 §:n mukaisen ilmoituksen melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta. Ilmoitus koskee Kouvolan Wiinijuhlia, 27. – 30.6.2024 välisenä aikana, hotelli Sommelon takana Kuusankoskella, Pallokentäntie 2.

Inkeroisten siltakorjaukset alkavat 

Kouvolan kaupunki korjaa kaksi siltaa Inkeroisten keskustassa tänä vuonna. Metsäkulmankaaren risteyssillan ja Jokisillan korjausurakka Päätiellä alkaa 22.4.2024.

Käyrälammenrannan rakennusurakka alkaa  

Käyrälammen etelä- ja lounaisosiin toteutetaan vapaa-aikaa ja matkailua palvelevia rakenteita sekä varaudutaan tapahtumatuotantoon. Marraskuun loppuun kestävä urakka alkaa tällä viikolla ranta-alueen rakentamisella. Se ei estä uimarannan käyttöä kesällä. 

Tartu miljoonan roskapussin haasteeseen!

Siisti ympäristö on tärkeä viihtyisyyttä ja turvallisuutta lisäävä seikka ja kaikkien kouvolalaisten asia. Kouvolan Siisti Siti kannustaa tänäkin vuonna kaikkia huomaamaan roskat ympäristössä ja keräämään ne pois.

Summanjoen kunnostushanke

Summanjoen kunnostushankkeessa käynnistetään joen valuma-alueella ennallistamisia ja kunnostuksia, jotta sen ekologinen tila saataisiin hyvälle tasolle.

Sivun alkuun