Ajankohtaista

Kouvolan leikkipaikkaverkkoa päivitetään

Leikkipaikkojen palveluverkkoa tarkastellaan tulevaisuuden tarpeiden valossa. Tarkastelussa huomioidaan alueiden asukasluku, leikkipaikkojen käyttöaste ja kunto sekä asukkaiden mielipiteet. Jos tekninen lautakunta hyväksyy esityksen ja asettaa sen nähtäville, on siitä mahdollista jättää palautetta kahden viikon ajan.

Kouvolan kirjastot mukana uudessa E-kirjastossa

E-kirjasto tulee käyttöön kaikissa Kouvolan kirjastoissa Kirjan ja ruusun päivänä 23.4.2024. E-kirjasto on kuntien yhteinen palvelu, jota pääsevät käyttämään siihen liittyneiden kuntien asukkaat.

Urheilun markkinointiyhteistyön haku 2024

Kouvolan kaupungin urheilun, joukkueiden ja yksilöurheilijoiden markkinointiyhteistyön tukihakemukset 2024 tulee jättää käsiteltäväksi 12.4.2024 klo 14 mennessä. Yhteistyö perustuu liikunta- ja kulttuurilautakunnan hyväksymiin arviointi- ja määräytymisperusteisiin.

Henkilöstökertomus 2023: kaupungin henkilöstömäärä ja henkilöstökulut vähenivät

Kouvolan kaupungin henkilöstökertomuksessa nousee esille panostaminen henkilöstön työhyvinvoinnin ja osaamisen sekä johtamisen kehittämiseen. Hyvinvointialueiden toiminnan käynnistyminen sekä eläkepoistuman ja muun lähtövaihtuvuuden hyödyntäminen vähensivät henkilöstöä. Kaupunginhallitus käsittelee vuoden 2023 henkilöstökertomusta kokouksessaan 25. maaliskuuta.

Sivun alkuun