+
-+

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Omahoito
Kouvolan kaupunki tarjoaa asukkailleen uuden sähköisen palvelun oman hyvinvointinsa lisäämiseen....
Lue lisää...

huutomerkki
Päivystykset
Kouvolassa on yhdistetty perus- ja erikoissairaanhoidon päivystys sekä sosiaali- ja...
Lue lisää...

Uutiset

 • 24.5.2016 Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys palkitsi Ikäaseman kunniakirjalla

  Pohjois-Kymen Hengitysyhdistys palkitsi pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Kouvolan Ikäaseman Hyvä Henki -palkinnolla tunnustukseksi ja kiitokseksi aktiivisesta tuesta ja toiminnasta hengitysterveyden edistämiseksi.

 • 24.5.2016 Likolammen uimakielto poistettu

  Kouvolan kaupungin yleinen uimapaikka Valkealatalon yhteydessä Likolammessa on ollut suljettuna öljyhavainnon takia. Uimarantaa on kunnostettu rantahiekkaa vaihtamalla. Veden laadun seurannassa ei öljyä ole havaittu, joten uimakielto on poistettu.

 • 19.5.2016 Potilasturvallisuus taattava Kouvolassa

  Sosiaali- ja terveysministeriön päivystysasetuksen luonnos on lähetetty lausuntokierrokselle. Kouvolan kaupungin tahtotila on säilyttää toimiva erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteispäivystys. Kaupungin koko ja suuret asiakasmäärät huomioiden erikoissairaanhoidon päivystyksen keskittämisestä Kymenlaaksossa kärsisivät etenkin Kouvolan asukkaat. Ehdotetussa mallissa ei toteudu asiakaslähtöisyys eikä kustannustehokkuus, mutta potilasturvallisuus vaarantuu.

 • 12.5.2016 Pelastusharjoitus PoKS:ssa sujui hyvin

  Pohjois-Kymen sairaalan ja Pelastuslaitoksen pelastusharjoitus Pohjois-Kymen sairaalassa 12.5. sujui olosuhteisiin nähden mallikkaasti. Harjoituksessa havaittiin tiettyjä puutteita niin varusteissa kuin toimintamalleissa. Henkilöstö toimi tilanteessa hyvin. Vanha, sokkeloinen kiinteistö olisi todellisessa tilanteessa haastava.

 • 10.5.2016 Tule mukaan Voihan Vuohijärvi! -tapahtumaan pe 27.5.2016

  Toukokuun viimeisenä perjantaina 27.5.2016 Vuohijärven kylä täyttyy koko päivän kestävästä ohjelmatarjonnasta. Tilaisuuksiin toivotaan reilusti osallistujia. Ohjelma on suunnattu kaikenikäisille, ja tapahtumaan odotetaan erityisesti ikääntyneitä kävijöitä eri puolilta Kouvolaa. Päivä on myös mainio tilaisuus lähteä tutustumaan kauniiseen Vuohijärven kylään ja ihailemaan sinne johtavien reittien alkukesän maisemia.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat