+
-+
Museokaupan tuotteita

Tule ilahduttamaan itseäsi tai ostamaan lahjaksi jotain paikallista ja persoonallista!

Museokauppa on avoinna museon avoinnaoloaikoina.
Suljettu 24.-26.12., 31.12.2016, 1.1.2017. Suljetaan 23.12. klo 16.00.

Myymäläämme on vapaa pääsy.

Kun ostat Museokortin nyt, saat ylimääräisen kuukauden kampanjakoodilla LAHJA16. Tämän edun saa, kun kirjautuu kortin käyttäjäksi ennen loppiaista (7.1.2017) ja lisää kirjautumislomakkeeseen kampanjakoodin LAHJA16.

Museokauppa

Palvelutilassa kävijä saa tietoja näyttelyistä ja museoiden tapahtumista ja samalla se on oivallinen paikka hankkia lahjoja ja tuliaisia pieniin ja suuriin juhliin.

Museokaupassa voit tutustua kuhunkin näyttelyyn liittyviin tuotteisiin, mutta tarjolla on myös paljon muuta. Museokaupan valikoima koostuu Kouvolan kaupungin museoiden omista julkaisuista, painotuotteista, alueen historiaan liittyvästä kirjallisuudesta ja alueen osaajien designtuotteista, koruista, paidoista, keramiikasta, kasseista ym. Museokaupasta myös Kouvostoliitto- ja Tuppa Kuusaalle -tuotteet.

POIKILO-MUSEOIDEN UUSI KORUSARJA

Poikilo-museoiden uuden korusarjan korvakorut

Kouvolalainen lasitaiteilija Suvi Saareks on suunnitellut ja valmistanut Poikilo-museoiden uuden korusarjan. Korusarja on saanut innoituksensa taiteilija Pekka Nissisen Poikilo-teoksista. Jokainen koru on yksilöllinen, ainutlaatuinen, käsintehty taidekoru.
Materiaaleina koruissa on käytetty kierrätyslasia ja terästä.

Yhteystiedot

museokauppa
puh. 020 615 5297

Varuskuntakatu 11,
Kouvola-talo

Avoinnaoloajat ja hinnat