+
-+
Aina löytyy syitä liikkua!

Liikunta ja ulkoilu

Kesä- ja talvikauden vakiovuorojen haku käynnissä

Huomioithan aikaistuneet hakuajat!

Kesä- ja talvikauden vakiovuorot kaupungin liikuntatiloihin sekä koulujen liikuntasaleihin ovat haussa. Kesäkauden hakemukset tulee toimittaa tammikuun loppuun mennessä ja talvikauden hakemukset helmikuun loppuun mennessä.
Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake täältä.

Uutiset

 • 12.1.2017 Virta-kortti käyttöön

  Kouvolassa otetaan käyttöön Virta-kortti kouvolalaisille, jotka saavat takuueläkettä tai täydentävää toimeentulotukea. Kortti aktivoi liikkumaan, nauttimaan kulttuurista sekä huolehtimaan hyvinvoinnista hyvin edullisesti. Kortin vuosihinta on 20 euroa ja se tarjoaa pääsyn tapahtumiin ja harrastuksiin pääosin maksutta.

 • 11.1.2017 Luistelemaan, hop hop!

  Pilkun kierros kannustaa nyt meitä kaikkia luistelemaan. Kurkkaappas kampanjan sivuilta, missä ja milloin se parhaiten voisi onnistua. Lisäksi ensi viikolle vähän ekstraa tarjolla luisteluun liittyen... www.kouvola.fi/pilkunkierros.

 • 11.1.2017 kouvola.unelmatliikkeelle.fi kerää kouvolalaista liikuntaa yhteen paikkaan

  Vuosi 2017 on valtakunnallinen Liikkumisen unelmavuosi, jonka tavoitteena on saada koko Suomi liikkeelle! Se on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Kouvola on menossa mukana monin eri tavoin mm. liikuntatapahtumin, haastein sekä tuomalla Kouvolan liikuntamahdollisuuksia enstistä paremmin kouvolalaisten tietoisuuteen. kouvola.unelmatliikkeelle.fi -verkkopalvelu kerää kaikki aktiiviset liikuntataoimijat ja sivusto toimii kouvolalaisen liikunnan yhteisenä "liikuntatarjottimena". Käy kurkkaamassa!

 • 5.1.2017 Tilanne luistelukentillä parantunut

  Jatkuneen pakkasen myötä tilanne luistinradoilla on parantunut kaiken aikaa ja suurin osa luistelukentistä on luistelukunnossa.

 • 4.1.2017 Tule ideoimaan Suomen tulevaisuutta Kansalaisopistolle 11.2.2017

  Millainen haluamme Suomen olevan vuonna 2117? Tähän haetaan vastausta Kansanvalistusseuran koordinoiman 100 askelta Suomen tulevaisuuteen -hankkeen kansalaiskeskusteluissa. Kouvolassa keskustelun järjestää kansalaisopisto ja mukaan toivotaan aivan tavallisia ihmisiä kaikilta elämänaloilta. Ilmoittaudu mukaan tammikuun aikana.

 • Katso kaikki uutiset

Tapahtumat