-+

Joukkoliikenne

Tervetuloa Kouvolan kaupungin joukkoliikennesivuille. Joukkoliikenne on Kouvolassa ylivertainen vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso täältä kolme hyvää syytä valita linja-auto.

JUURI NYT!!!

Matsibussikokeilua jatketaan!
KooKoo-matsibusseja ajetaan maaottelutaukoon asti eli vielä kahden seuraavan kotipelin ajan. Matsibusseja ajetaan Voikkaalta, Kuusankoskelta, Valkealasta, Lehtomäestä, Anjalasta, Inkeroisista ja Myllykoskelta. Matsibusseja ajetaan seuraaviin peleihin:

Ke 29.10. klo 18:30 (KooKoo-LeKi)
La 1.11. klo 17:00 (KooKoo-Peliitat)

Katso matsibussien aikataulut, reitit ja hinnat täältä. [pdf, 643 KB]

Ylimääräisten bussivuorojen jatko 1.11. jälkeen riippuu matkustusmääristä, joten lähde sinäkin matsiin, bussilla!!!

Mikäli bussikorttiin tarvitsee tehdä muutos, esimerkiksi muuttaa aiempi nuorisolippu lastenlipuksi, tulee tämä tehdä Matkahuollossa. Mikäli kortti ladataan esimerkiksi linja-autossa, ei kortin tyyppiä voi muuttaa.

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Aikataulukauden vaihtuessa tiistaina 12.8. muuttuu myös Kouvolan seudun lippujärjestelmä. Suurin muutos on lapsen ikärajan muuttuminen sekä siirtyminen kertalipuissa vyöhykejärjestelmään. Katso uudet lippujen hinnat täältä [pdf, 195 KB] .

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvola tarjoaa asiakkaalle hyvän valikoiman erilaisia lipputuotteita , jotka tekevät joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen
Joukkoliikennelogistikko Tero Rämä
puh. 020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset
Katupäällikkö
Erkki Immonen
puh. 020 615 8262

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi