-+
Kouvolan bussit

Joukkoliikenne

Tervetuloa Kouvolan kaupungin joukkoliikennesivuille. Joukkoliikenne on Kouvolassa ylivertainen vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso täältä kolme hyvää syytä valita linja-auto.

JUURI NYT!!!

Bussilla Repoveden Elämyspäiville lauantaina 7.3.!!!
Lauantaina 7.3. ajetaan ylimääräinen meno-paluuvuoro Repovedelle.
Meno: Elimäki 9:10-Soppe-Koria 9:30-Kouvola 9:40-Virranniemi-Valkeala 10:00-Anttila-Vuohijärvi 10:20-Orilammen lomakeskus 10:30.
Paluu: Orilammen lomakeskus 15:30-Vuohijärvi 15:40-Anttila-Valkeala 16:00-Kouvola 16:20-Koria 16:30-Elimäki 16:50.

Matkakeskuksella lähtö on tilausajolaiturista. Matkan hinta on normaali linja-autolipun hinta. Kouvolan kaupungin kausiliput käyvät maksuvälineinä. Vuoroon on vaihtoyhteydet Voikkaa-Kuusankoski sekä Inkeroinen-Myllykoski -vuoroilta. Sukset kuljetetaan maksutta. Vuoron järjestää yhteistyössä Kouvolan kaupunki, Repoveden Elämyspäivät ja Elimäen Liikenne Oy.

Aikataulukauden vaihtuessa tiistaina 12.8. muuttuu myös Kouvolan seudun lippujärjestelmä. Suurin muutos on lapsen ikärajan muuttuminen sekä siirtyminen kertalipuissa vyöhykejärjestelmään. Katso uudet lippujen hinnat täältä [pdf, 195 KB] .

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvola tarjoaa asiakkaalle hyvän valikoiman erilaisia lipputuotteita , jotka tekevät joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen
Joukkoliikennelogistikko Tero Rämä
puh. 020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset
Katupäällikkö
Erkki Immonen
puh. 020 615 8262

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi