-+

Joukkoliikenne

Tervetuloa Kouvolan kaupungin joukkoliikennesivuille. Joukkoliikenne on Kouvolassa ylivertainen vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso täältä kolme hyvää syytä valita linja-auto.

JUURI NYT!!!

Muutoksia bussivuoroihin heinäkuun alusta alkaen.

Joukkoliikenteen siirtymäajan liikennöintisopimuksia katkeaa ympäri Suomea kesäkuun lopussa. Kouvolan kaupungin ja liikennöitsijöiden välisissä sopimuksissa ei tapahdu muutoksia, mutta ELY-keskusten ja liikennöitsijöiden välisten kaukoliikenteen sopimusten muutokset ja katkeamiset vaikuttavat myös Kouvolan sisäisiin kulkuyhteyksiin. Katso muutokset täältä [pdf, 172 KB] .

Katujuna Nella liikkuu Kouvolassa tänäkin kesänä. Nellan aikataulut löydät Autoyhtiöt K. Väisäsen nettisivuilta osoitteesta http://www.autoyhtiotkvaisanen.fi/.

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvolassa on käytössä 45 €:n hintainen kaupunkilippu, joka tekee joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen
Joukkoliikennelogistikko Tero Rämä
puh. 020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset
Katupäällikkö
Erkki Immonen
puh. 020 615 8262

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi