-+

Joukkoliikenne

Tervetuloa Kouvolan kaupungin joukkoliikennesivuille. Joukkoliikenne on Kouvolassa ylivertainen vaihtoehto kaikkeen liikkumiseen. Katso täältä kolme hyvää syytä valita linja-auto.

JUURI NYT!!!

Hessu aloittaa 12.1.2015!
Kuusankosken palveluauto on maanantaista 12.1. alkaen Hessu. Hessu liikkuu vanhan Kuusankosken palvelulinjan tapaan Kuusankosken alueella, mutta reitistöä on uusittu. Jatkossa Hessulla pääsee tiistaisin Voikkaalta ja Kuusankosken taajamista Korjalan market-alueelle sekä Matkakeskukseen. Torstaisin Hessu vie jaalalaiset Kuusankoskelle esimerkiksi pankkiasioille. Myös muilta osin aikatauluja on uusittu ja nyt ne ovat aiempaa selkeämmät, myös yhteydet terveysasemalle POKS:aan sekä vuoden alusta avattuun Väentupaan paranevat oleellisesti. Katso Hessun aikataulut täältä. [pdf, 892 KB]

Aikataulukauden vaihtuessa tiistaina 12.8. muuttuu myös Kouvolan seudun lippujärjestelmä. Suurin muutos on lapsen ikärajan muuttuminen sekä siirtyminen kertalipuissa vyöhykejärjestelmään. Katso uudet lippujen hinnat täältä [pdf, 195 KB] .

Seuraa joukkoliikenneuutisointia Facebookissa! Tykkää Kouvolan busseista osoitteessa www.facebook.com/kouvolanbussit.

Kouvola on henkilöliikenteen risteysasema, josta on rautatieyhteydet neljään ilmansuuntaan. Linja-autoliikennettä hoitavat yksityiset yritykset. Joukkoliikennepalvelutarjonta sisältää juna- ja linja-autovuorojen lisäksi kolme palvelulinjaa sekä 17 asiointitaksia. Erilaiset joukkoliikennepalvelut tavoittavat noin 94 % kaupungin asukkaista.

Joukkoliikenne on miellyttävä ja ympäristöystävällinen kulkumuoto. Kouvola tarjoaa asiakkaalle hyvän valikoiman erilaisia lipputuotteita , jotka tekevät joukkoliikenteestä myös taloudellisesti kilpailukykyisen vaihtoehdon jokapäiväiseen liikkumiseen.

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3


Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Yhteystiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen
Joukkoliikennelogistikko Tero Rämä
puh. 020 615 6635

Pysäkkien vaurio-/ puuteilmoitukset
Katupäällikkö
Erkki Immonen
puh. 020 615 8262

Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)kouvola.fi